Hejdå Blogg.se

Jag har tagit steget att fortsätta skriva, men på en annan hemsida: nämligen wordpress. Jag har valt att göra så eftersom inställningarna är mycket enklare att använda på wordpress, det känns som om man kan utföra mer och göra bloggen mer individuell, samt utöka chansen att nå fler läsare genom ett mer spännande upplägg. Blogg.se har varit helt okej, det kan jag inte undvika att tycka och den har varit enkel att använda för att lägga upp blogg, men inte gjort bloggen så personlig som jag velat ha den.
I början som ni vet skrev jag ett inlägg varje dag, på den svenska och engelska bloggversionen, och höll på i 3 månader tills inläggen blev färre. Tillslut tog livet över och jag kunde inte hålla igång vare sig mängd eller motivation. Därför kommer jag föra över de äldre inläggen från blogg.se under de kommande veckorna, därefter skriva två till tre inlägg per vecka på sin höjd. Jag tror att det är bäst för att inte bara hålla kvalitén på texterna, men även för att ge mig själv chans att lära känna wordpress och framhäva det bästa av det jag vill erbjuda.

Se fram emot fler löpar-tokiga inlägg från mig i framtiden! Tack så mycket på förhand, och den nya länken till bloggen är: Lukasspringer.blog
Löpning | | Kommentera |
Upp